October 10, 2011

10th Oktober 2011


Assalamu'alaikum =)

hai semuaa . .
selamat hari isnin .

okay . . saje jee . . nak update blog . . mengisi masa terluang . . ttbe terfikir pulak kan nak update pasal tarikh hari ni . .

okay today : 10th October 2011 . . hari ni 1st day mohamad norsolleh bepraktikal . houh yeayh . ngeh2 . pkul 7 dy dah menggelabah kata dh lambat sebab kawan2 dy xsiap lagi . keh3 . . macam2 laa . bila dy menggelabah cmtuh teringat pulak masa aku praktikal arituh . . hari 1st uh punye awal lah sume siap . . pukul 7 dah gerak pergi sekolah . pukul 7 okay . smpi skolah dlm 7.05 minit pagi, haaa pejabat kosong lagi . . xleh nk msok lagi . yg hanya murid-murid je yg berpusu-pusu g skolah . keh3 awal kan pergi . yelah mula2 tuh semngt lain macam n boleh dikatakan skema . yelahh . . kita mestilah tunjuk kn atitude yg baik . lalala . . tapi bila dah start 3 minggu terkhir uh mula la smpi skolah 7.30 . hak3 yelaa skolah ni kire start blaja sume kol 7.40 . . ttbe masa akhir2 uh asyik bngun lmbt lak kan satu rumah . keh3 tinggal kenangan dah . skrg ni nk tggu result keluar je laa =)

si solleh ni praktikal kat SMK TUN HUSSEIN ONN KLUANG . kate nye skolah sukan tuh . bile aku tnye dy jadi ape kat sne dy kate jd instructor . . ajar budak-budak sukan . aku pon xbape paham cmne tapi xpe lah . xkesah lah . jnji dy wt yg terbaik . ni skng kat padang . pantau budak-budak . ape2 lah pakcik . doakn kejayaan awak n dipermudahkan segala urusan semasa praktikal ni . all the best . .

okay 10th October 2011 ni jugak merupakan hari kelahiran kawan aku ni . mohd aizat jahaya . . happy 20th ya pakcik aizat . . have a great one and hve a blast yaa . . tua dah kau pakcik . . tggu je la qisha and huda tuh membesar . . heee btw thnx jd kawan aku almost bpe tahun eak . malas nak kira . . thnx bg nasihat2 dn semangat2 . . really appreciate it . all the best in ur life and moge dpt smbng dgree kat mesir nnti . okay

hurmm . . 1oth October jugak genap sudah 2 years and 4 months bersama solleh . . yee bnyk sngt dh yg menduga hanya harapkan yg terbaik je la . . satu demi satu maslah yg dtg . . just forgive and forget je laa . tp perlukan perubahan . . hurmm . . sorry for everything ya . . harapkan awk jd solleh yg saya kenal dua thun yg lepas . . okay ILYSM . .

okaay pent dah menaip . hahaha
have a nice day guys . . =)


ade gambar nak share . hehehehe
keh3 . . stuju dok stuju dok . . aku setuju . hahahahha


okay bye sume !

LOVE:

5 comments:

  1. 10 oktober jugak 2 tahun 10 bulan :(

    ReplyDelete
  2. erkk . sabar ea zaty . . be string . ade hikmah nye

    ReplyDelete
  3. statment #85 aku setuju...yeah!!!

    ReplyDelete
  4. @ araj : hahahaha ko reti masak ke x ??

    ReplyDelete