August 1, 2011

my 1st students

Assalamu'alaikum

salam Ramadhan sahabat . .
mood : 1st day berpuasa =)

haa entry ini special 4 all my studnets in MITIB

hahhaaha kawan-kawan ak yg len sume dah update lame
ak je bru nak update sal skola ngn students ak . kih3

1st of all


haaa ni lah skolah yg ak telah ditugaskan untuk praktikal

MAAHAD INTEGRASI TAHFIZ SAINS DAN TENOLOGI ISTANA BANDAR

okay . . saya semakin seronok berada di sini
kekuatan aku dan kawan-kawan ialah pelajar di sini
they are so nice ~~~
tahnx my dear students

okay . .
13 jun 2011
ak telah diamanahkan untuk mengajar

1 FARABI = BAHASA MELAYU
2 FARABI = BAHASA MELAYU
2 KHINDI = ENGLISH LANGUAGE

kih3 . . aku kene ajar bahasa melayu ??
sangat2 lawak okay .. blaja kat kolej english
dapat2 ajar bahasa melayu . .
tp aku terima seada nya .
aku ajar mereka dngn ilmu yg aku ada . .
so, credit la untuk semua cikgu bahasa melayu ak masa sekolah dlu . kih3
sorry 1 FARABI and 2 FARABI tak paham cikgu ajar ape .
i try my best dear =)

okay . .
1st class aku masok form 1 FARABI
bedebar-debar kot ak mase ni , heee

okay . mereka sangat comel
yela form 1 lah kate kan . .
badan sume bru nak membesar =)

ni ak snap dr depan je mase duduk
kang aku snap waktu bediri kang dyorng kata ak gayat plak t . hahaha
izat irfan, ridhwan, azam, farhan, alif hakimi =)


okay, ada naqiuden, izzat, faris iqbal . . sory gurls
cikgu nak amik gmbr korang tp cikgu malu nak bediri pegi kat korang btol =)

okay . yang ni faris iqbal
hahah his face same like my friend


hek3 same weh muke dyorng =)


haaa cube korang tgk dak line no 3 tuh
si athir dengan ikhwan . hahahha
dyorng ni mang slalu kne aim ngn ak
sebab dyorng suka gelak and main2 dalam class aku
ade je bnde nak di gelak kn . .

okay ini lain yg belah tingkap .
ade haziq, akmal hamdi, hafiz, rashdan, mifzal and fakhri
pmpn yg kt blkng xnmpk lak
t cikgu amik gmbr korang pulak taw
bile tgk gmbar ni aku perasan satu bnde !

hahhaha ape yg same ??
cube korang teka

haaa botol air sama dnegan student
sama dngn hafiz ! hek3

cikgu bawak air sebab kne ajar korang dua jam tanpa henti .
waa sangat haus
bulan puasa ni kite tgk la . .
ada jugak yang lentok2 tido ni . hehehehe

class 1 Farabi ni la class first ak marah ,
sbab xsiap presentation .
mengamok ak
dua minggu ak bg, tak siap juga
haha tapi marah ak xlame . .
sbb tgk muka dyorng hati jd tenang =)

hehhehe

1 FARABI . . all the best yaa !!!
cikgu harap kalian berjaya dunia dan akhirat . .

okay . .
gracias =)


4 comments:

  1. ape3 ?? hahaha xpyah nk sweet sngt la . dush3

    ReplyDelete
  2. sweet ker? hahaha. sume cte nie aku dah denga. malas nk bace.wakaka

    ReplyDelete
  3. haha biar lah . . bce je lah lg weh . . dengar lain bace lain . . haha

    ReplyDelete